søndag 29. april 2012

Skohylla


SKOOOO SKO!
Når vi flyttet inn i denne leiligheten ble vi også eiere av verdens styggeste garderobestang. Med en enda styggere hattehylle av glass til. I tillegg var den alt for feit for den bittelille gangen vår (gangen er faktisk så liten at det er nesten umulig å ta bilde av den). Det var også et ganske fint orginalt skap i gangen. Det gjorde litt vont å rive det, men skapet var ikke særlig romslig, så det måtte desverre vike for min nye, stedstilpassede hylle.

Planlegging -ofte den beste delen av jobben


Hylla er laget så stor at den fyller alt av ledig veggplass i gangen. Jeg ville lage en smal hylle med plass til masse sko, luer, votter, skjerf og alt mulig annet man trenger på vei ut døra. (Etter hvert har det blitt både slukkeskum og cowboyhatter...) Muligheten til å henge klær på henger ble ofret fordi hengere tar for mye plass (jeg sa jo at gangen var liten). Jeg valgte "skolekroker" i stede for.
Til venste er skohylla slik den vanligvis fremstår. Villt kaos. Til høyre er hylla så ny at den enda ikke har blitt malt, og mye ryddigere. Hvis jeg hadde vært en seriøs interiørblogger ville jeg selvsagt rydda før jeg tok bilde. Og frisket opp bildene litt i photoshop før jeg la dem ut. Forresten ville jeg ikke hatt så mye rot om jeg var en seriøs interiørblogger.
Materialer: Furufiner 22 mm tykk. Jeg tror jeg kjøpte 4 plater (240*120). Platene fikk jeg saget i riktig bredde (29 cm) der jeg kjøpte dem. I tillegg har jeg brukt tre skolekroker kjøpt på Jernia og en hel haug med skruer. Jeg er ingen stor snekker, så alt er skrudd fra utsiden. Hylla er beiset med Jotun Interiørbeis i fargen Blåskjell (9119).
Fargen ble helt anderledes enn jeg
hadde trodd, men jeg tror jeg har vent meg til den.

1 kommentar:

  1. VELDIG kul hylle! Og takk for kommentar og synspunkt hos meg!! Mvh Signe

    SvarSlett