mandag 6. august 2012

Mmmmmmüsli

Det er en eller annen vits om at det må være skrekkelig å ha en bergenser til samboer fordi det er traumatiserende å bli vekket av "goood mårrrrrren" på klingende bergensk. Heldigvis er min bergenser delvis sogning (ok, noen vil si at dette ikke går riktig vei dialektmessig). Og vi har sjelden for vane å si noe særlig til hverandre før han har fått seg sin espresso, og jeg har fått i meg frokost. Så jeg kan konstatere at morgensamvær med halvbergenser ikke er farligere enn med f.eks. en finnmarking. Så lenge du får i deg god frokost vel og merke. Jeg er på autopilot om morgenen, og spiser det samme dag etter dag etter dag. For tiden går det i biolayoghurt og verdens beste frokostblanding, som du selvsagt kan lage selv!



Man trenger egentlig ikke oppskrift, bare hive sammen det man har og liker av gryn og frø. Sukre etter samvittighet og krydre etter behov. Rist alt på bakepapir i ovnen på 160 grader i ca 15 minutter.
Jeg tok målene sist jeg lagde müsli og da ble oppskriften slik:




Gir en liter frokostblanding

2 kommentarer:

  1. Nå har du to lesere, meg og strikkekommentatoren. Jeg kommenterer heller muslien siden jeg har litt mer tro på at jeg klarer å lage den selv. Sånn!

    SvarSlett