søndag 13. mai 2012

Nom nom

Babydressen jeg har strikket er ferdig! Men den mangler selvsagt knapper, derfor ingen bilder ennå. Jeg  lurer på hvor lang tid det kan ta før jeg klarer å knø meg innom husfliden for å kjøpe fine knapper som ikke er av plast...? Kanskje det går like fort å bestille noen på nett, f.eks fra Pickles.
Uansett, et nytt prosjekt er på pinnene. Nytt er det strengt tatt ikke, jeg begynte i fjor på denne tida. Men..jakka var for liten og mannen var for stor..så det var bare å rekke opp igjen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å strikke en hel jakke uten å se at den ble for liten? Litt fornektelse i luften kanskje?
Endelig har jeg kommet over bommerten, og strikker trøstig videre :) Kanskje den blir ferdig denne sommeren. Jeg "mistet" også å surfe forbi Passion4baking før helga. Resultat: Brownies med mokkamarengsaktig glasur. Jeg syntes det så litt drøyt ut med megden glasur, så jeg lagde halve porsjonen. Som dere ser var det mer enn nok likevel. Kryper halvkvalm til sengs og gleder meg til intervalløkt i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar